Smilla

S*Haknäsans Jossan (Smilla)

 

 

 

 

 

 

 

 

Född 20080406

SIB n 09 24 brunspotted – vit

Testad negativ för HCM, FIV och FeLV. feb-09, sept-10, feb-12, aug-13

Far Alexander  n 09 23

Mor IC S*Zaribs Zita  n 23

Stamtavla http://www.pawpeds.com

Presentation Smilla är en pigg och aktiv katt som gillar att busa och gosa. Problemlösning är hennes favoritsysselsättning och tankegångar som “om jag drar i duschslangen – då borde det komma droppar från duschmunstycket …… OK! Jag hade rätt!! ” – tillhör hennes vardag. Att öppna dörrar är heller inget problem, och skulle hon gå bet någon gång så ropar hon uppfodrande på mig! Hon är väldigt tillgiven mot familjen men inte så intresserad av främmande, men hälsar naturligtvis artigt när någon kommer för att hälsa på. Ligger inte i knät men gärna nära, för att bli gosad med. Vandrar på lätta tassar genom livet, därav smeknamnet “Loppan”.

Smilla är en fantastisk avelshona som trivs med att vara dräktig, har mycket mjölk och är en jättefin mamma till sina kattungar. Efter fyra kullar tyckte jag att hon hade gjort sitt och är nu kastrerad.

Under perioden när det var mycket konflikter mellan Ellerina och Mattina dvs hösten -12 till hösten -13, kom Smilla i kläm. Hon stod lägst i rang eftersom hon var kastrerad och fick många tjuvnyp av både Mattina och Czorro. Därför tog jag med tungt hjärta beslutet att omplacera henne. Jag saknar henne jättemycket men vet att hon har det bra med sin nya familj, Olga, Michael och Marina i Umeå.

Tack för att ni gett henne ett tryggt och kärleksfullt hem!

 

Kullar:

Hane: SC S*AmiliiSibiriís Yury Zjivago, 4 ungar, juni-09

Hane: IC S* Ja Znaju Bugatti Atlantic, 6 ungar, juli-10

Hane: CH S*AmiliiSibiriís Vladimir Druzhnikov, 5 ungar,  mars-11

Hane: SC S* AmiliiSibiriís Yury Zjivago, 6 ungar, nov-11

Utställningar
Uppsala kattklubb 14-15/2 – 2009 Ex2
Västerås kattklubb 5/4 – 2009

Smilla gillar inte utställningar så hon slipper!

Spara

S*Zjillas sibiriska katter